MAT 2013

Idag drar den stora matmässan i Växjö igång! Det ska bli riktigt roligt tycker jag. I år finns ett nytt fokus på kunskap kring de ekologiska matfrågorna. I många seminarier kommer detta att lyftas fram. Kolla alla seminarierna på www.mat2013.se

Än är det inte försent att anmäla sig via turistbyrån. De föredrag som sker på Nygatan 6, församlingshemmet kan man droppa in på, i de flesta fall finns platser kvar.

Idag talar vi om maten 2050, hur ser den ut, hur är den klimatsmart? Vi talar om hållbara livsmedelssystem om rätt upphandling, huruvida alla måste bli vegetarianer, hur de offentliga köken kan bli vassare exempelvis. Spännande saker och alldeles gratis! Vi börjar 13.30 och håller på till 17.00 i församlingshemmet. Välkommen förbi!

Missa inte heller den stora matmarknaden i tältet på torget som öppnar kl. 11.00 i morgon, fredag. Även i morgon pågår seminarier på Nygatan 6.

På lördag finns ett spännande seminarium ”bekämpningsmedel till lunch”, kl. 9.30-11.00 också på Nygatan 6.

Välkommen!

Kommentera