>Tällberg från sin vackraste sida.

>Sitter i foajén till Dalecarlia i Tällberg och beskådar Siljan. Höstfärgerna skiftar vackert i vinden, underbart!
Tänk att Gud skapat allt så underbart!
Har umgåtts med och föreläst för kyrkoanställda i Västerås stift som arbetar med barn och unga, roligt. Bland annat hann vi ha ett kort bibelstudium om Joels bok.
Att få tala med människor om det man brinner mest för är en förmån, jag behöver tänka på det ibland när jag far runt. Tänk att få arbeta med det man älskar!
Vi har pratat mycket om att leva på ett annat sätt, att kyrkan kan få vara en plats för en alternativ livsstil, en livsstil som inte är tärande utan snarare närande. Jag hoppas verkligen att Svenska kyrkan ska kunna se vilket stort bidrag hon kan ge till kampen för jordens överlevnad. Vi har att predika och undervisa om hoppet att en annan värld är möjlig. Gud vandrar vid vår sida i kampen för att utbreda Guds rike här på jorden så att fler, både människor och andra, får del av det goda livet.
All naturvetenskaplig forskning pekar åt samma håll: det ser dystert ut för Moder Jord, att då förmedla hoppet om att förändring är möjlig måste vara de kristnas bidrag. För att kunna göra det med trovärdighet måste vi förstås själva först ställa om och anamma ett annat sätt att leva på, ett annat sätt att räkna på och ett annat sätt att mäta framgång på än det som nu råder.
Allt gott från Dalarna!